Waardebepaling


Heritage Vastgoed hecht veel belang aan een correcte en marktconforme waardebepaling, want we zijn ervan overtuigd dat een juiste prijszetting dé basis vormt van een succesvolle vastgoedtransactie.
 
Een  waardebepaling wordt steeds opgesteld op basis van objectieve criteria zoals grondprijs, ligging, afwerking, bewoonbare- en grondoppervlakte, enzovoort.  Deze elementen worden bepaald via een bezoek ter plaatse.  Daarnaast houden we ook steeds rekening met factoren zoals omgeving, markttendensen, stijl,… waarbij onze ervaring een cruciale rol speelt.  
 
Heel graag maken wij voor u, geheel vrijblijvend, een uitgebreide waardebepaling van uw woning.

Verkoop


Het verkopen van een onroerend goed houdt veel meer in dan het zoeken naar een geschikte koper.
 
Heritage Vastgoed beschikt over de kennis en ervaring om op een professionele wijze de verkoper te helpen van bij het eerste contact tot en met de verkoopakte bij de notaris. Bij ons hoeft zich geen zorgen te maken omtrent administratie, attesten, wetgeving, enzovoort.
 
Onze werkwijze:

 1. Waardebepaling op aanvraag
 2. Bespreking aanpak
 3. Samenstelling uitgebreid dossier – opvragen documenten en attesten
 4. Fotoshoot door professionele fotograaf
 5. Maximale publiciteit via diverse media
 6. Begeleide plaatsbezoeken
 7. Rapportering en evaluatie op regelmatige basis
 8. Bemiddeling
 9. Opstellen verkoopsovereenkomst
 10. Begeleiding en opvolging tot bij de notaris
 
Op regelmatige basis organiseert Heritage Vastgoed openhuisdagen waarbij we de deuren van uw onroerend goed openzetten voor alle kandidaat-kopers. Dit geeft ons de gelegenheid om het pand extra in de kijker te plaatsen, niet alleen door gebruik te maken van alle publiciteitsmiddelen, maar om op die manier geïnteresseerden op een laagdrempelige manier toegang te verschaffen tot het pand.   Steeds een succes!

Verhuur


Mede als gevolg van de veranderende en strenger wordende huurwetgeving is het verhuren van een onroerend goed geen sinecure.  Daarom is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de deskundigheid van een vastgoedmakelaar.  Er komt immers heel wat bij kijken.
 
Onze werkwijze:

 1. Prijsbepaling
 2. Bespreking aanpak
 3. Samenstelling dossier – opvragen attesten
 4. Fotoshoot
 5. Maximale publiciteit via diverse media
 6. Begeleide plaatsbezoeken
 7. Rapportering en evaluatie op regelmatige basis
 8. Opstellen verhuurovereenkomst
 9. Opmaken uitgebreide plaatsbeschrijving en regeling huurwaarborg
 10. Gratis jaarlijkse indexatie
 11. Verdere opvolging en ondersteuning

 

Erkend vastgoedmakelaar Belgie  | Onderworpen aan de deontologische code BIV

Advies


Als vastgoedmakelaar willen we in de eerste plaats een goede adviseur zijn. We beschouwen het als onze kerntaak om onze klanten en kandidaat-kopers op een deskundige manier te adviseren over alle facetten van het verkoop- en aankoopproces van een onroerend goed.
 
Heritage Vastgoed treedt daarbij op als vertrouwde partner doorheen het kluwen van allerlei fiscale topics, financiële begrippen en vastgoedtermen.  Door het nauw opvolgen van de vastgoedmarkt en financiële, economische context en het continue bijschaven van onze fiscale en juridische kennis, zijn we ervan overtuigd het verschil te kunnen maken.   

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]