Verhuurd - Aalter

Smedenpoort 16 0B

Prachtignieuwbouwappartement met garage en kelderberging

In het centrum van Aalter vinden we dit prachtig nieuwbouwappartement. Het maak deel uit van "De Smedenpoort: Fase II'' wonen in een natuurlijke, groene omgeving nabij het station, dé nieuwe woonbuurt.

Het appartement biedt alle hedendaagse comfort en is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaarde materialen. De bewoner van dit pand zal kunnen genieten van een aangename vloerverwarming, het prachtig uitzicht vanop het ruime leefterras die bovendien zorgt voor veel natuurlijk licht. Een autostaanplaats en een kelderberging zijn inbegrepen, ook is er een fietsenstalling voorzien in het gebouw.
Het appartement wordt volledig geschilderd door de eigenaars en wordt instapklaar verhuurd. Beschikbaar vanaf 1 mei.
Syndickosten: € 50
Epc in opmaak.

Dit appartement omvat een inkomhal met glazen deur die toegang geeft tot een ruime en lichtrijke woonkamer, open keuken en ruime berging/wasplaats die verbonden is met het ruime terras van 24 m2. Verder heeft deze gelijkvloerse topper 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en apart toilet.

Kortom, prachtig nieuwbouwappartement met de nadruk op groen en een vlotte verbinding.

Interesse in dit prachtig appartement? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons op het nummer 0496 10 65 76.

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Smedenpoort 16/0B
Aalter
Referentie:TH/0200
Prijs:Verhuurd
Type:Benedenwoning
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Algemene staat:Instapklaar
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]