Verhuurd - Deinze

Oostmeersdreef 4

Energiezuinige woning met 2 slpks - instapklaar

Compleet gerenoveerde én volledig instapklare stadswoning in het centrum van Deinze. De woning beschikt over een autostaanplaats voor de woning en biedt een vlotte verbinding naar diverse verbindingswegen en het station. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, ruime woonkamer met bureelruimte of leuke speelhoek voor de kinderen, volledig ingerichte en kwaliteitsvolle keuken, apart toilet en toegang tot een heel ruime en droge kelder. Op de eerste verdieping vinden we de badkamer (toilet, douche, wastafel) en twee slaapkamers. Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar en deze biedt heel wat opbergmogelijkheden. Bijkomende troef, zeer energiezuinige woning!
Bij de renovatie van de woning werd een bijzondere aandacht besteed aan doeltreffende energiebesparende maatregelen zoals het isoleren de ruimte tussen trap en kelder en het aanbrengen van dakisolatie. Het gunstige energieverbruik is dan ook een extra troef van deze woning!

Onmiddellijk beschikbaar! Interesse in deze stadswoning? Contacteer ons op 0496 10 65 76 om een bezoek in te plannen.

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Oostmeersdreef 4
Deinze
Referentie:TH/0190
Prijs:Verhuurd
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Type constructie:Traditioneel
Renovatiejaar:2017
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]