Te koop - Olsene

Kerkstraat 24

OPENHUISDAG - 10 juni 14u-16u - VAN HARTE WELKOM

Project residentie Kerkstraat is een prachtig en hoogwaardig nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Olsene en dichtbij diverse verbindingswegen.

Het project bestaat uit 9 luxe appartementen, één voor één voorzien van een comfortabele en ruime indeling, voldoende bergruimte en grote zonneterrassen met zicht op een aangelegde tuin.

Bij de afwerking en inrichting wordt steeds gebruik gemaak van topmaterialen, zowel op vlak van degelijkheid en duurzaamheid als op vlak van stijl en design. Ieder appartement beschikt over een individuele hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem type D. E-peil: < 60.

Ondergronds zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien. Eveneens is er de mogelijkheid tot aankoop van een aparte berging.
Snelle beslissers kunnen momenteel nog inspraak hebben in de onderverdeling van het appartement alsook in de keuze van diverse afwerkingsmaterialen!
Voor meer info contacteer ons gerust op het nummer 0496 10 65 76.

Ook van harte welkom voor vrijblijvende informatie over dit nieuw project tijdens de openhuisdag komende zaterdag 10 juni van 14u tot 16u op volgend adres: Kerkstraat 20 te Olsene.

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Kerkstraat 24
Olsene
Referentie:TK/0140
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2017
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]