Te koop - Olsene - € 260 000

Kerkstraat 24

Prachtig en hoogwaardig nieuwbouwproject

Project residentie Kerkstraat is een prachtig en hoogwaardig nieuwbouwproject op wandelafstand van het centrum van Olsene en dichtbij diverse verbindingswegen.

Het project bestaat uit 9 luxe appartementen, één voor één voorzien van een comfortabele en ruime indeling, voldoende bergruimte en grote zonneterrassen met zicht op een aangelegde tuin.

Bij de afwerking en inrichting wordt steeds gebruik gemaak van topmaterialen, zowel op vlak van degelijkheid en duurzaamheid als op vlak van stijl en design. Ieder appartement beschikt over een individuele hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem type D. E-peil: < 60.

Ondergronds zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien. Eveneens is er de mogelijkheid tot aankoop van een aparte berging.
Snelle beslissers kunnen momenteel nog inspraak hebben in de onderverdeling van het appartement alsook in de keuze van diverse afwerkingsmaterialen!
Voor meer info contacteer ons gerust op het nummer 0496 10 65 76.

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Kerkstraat 24
Olsene
Referentie:TK/0140
Vraagprijs:€ 260000
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2017
Algemene staat:Luxe-afwerking
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]