Gedeeltelijk gerenoveerde woning op centrale ligging te koop te Waregem (8792) | Heritage Vastgoed

Huis

8792 Waregem

€ 169.000

  • 4
  • 1
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Simon op 0472 81 50 43 of via simon@heritagevastgoed.be.

Degelijk gebouwde rijwoning gelegen in het centrum van Desselgem, vlotte bereikbaarheid en goede verbinding naar de invalswegen. In de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer,... en vlakbij het bruisende Waregem. Deze woning werd deels gerenoveerd, mits enkele afwerkingspunten kan dit huis uw thuis worden. 


De woning omvat een ruime leefruimte, aparte keuken, de badkamer (toilet, bad en wastafel) en 4 ruime slaapkamers. Via een vaste trap bereik je de zolder, die dienst kan doen als 5de slaapkamer of hobbykamer. De droge kelder maakt deze ruime woning af. In elke ruimte geniet u van veel natuurlijk lichtinval door de grote vensters. 


Deze woning met veel mogelijkheden bevindt zich op een perceel van 348 m2 met een volledig afgsloten tuin. Verwarming op gas, alle vensters zijn vernieuwd (dubbel glas), elektriciteit is vernieuwd en gekeurd. Parkeermogelijkheid voldoende aanwezig in straat. 


Kortom, een heel degelijke en ruime woning op een goede locatie. Ideaal voor grote gezinnen of woning met praktijkruimte. Enorm veel mogelijkheden - zeker uw bezoek waard!
  • 4
  • 1
Referentie
:
1297
Woningtype
:
Huis
Prijs
:
€ 169.000
Erfgoed
:
Nee
EPC
:
In aanvraag
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Tuin
:
Ja
Terras
:
Ja

Mijn selectie